Nyhedsbrev juni 2016
 
Juni er en skøn måned! Dagene er lyse og lange, sommerferien står for døren for de fleste af os, og mange får tid til eftertanke.

I dette nyhedsbrev bringer vi eksempler på, at uddannelse ikke kun er de unge. Læs Pias beretning om at tage en uddannelse sent i livet - og om skolesamarbejder, der gør en forskel for den enkelte, men også i et virksomhedsperspektiv.

Du kan også læse om 3F’ere på ”tour de uddannelse” i Roskilde, samt hvilket udstyr du kan møde i undervisningen hos en af skolerne i vores region.

Vi ønsker alle en rigtig god sommer!
 
 
”Ny vin på gamle flasker”, fortælling fra en EUV1-elev

UDDANNELSE SOM 60 ÅRIG? –Ja, det kan godt lade sig gøre!

Læs historien om Pia Nyc-Jensen, der tog springet og blev faglært ernæringsassistent som 60 årig.

”Ny vin på gamle flasker”, fortælling fra en EUV1-elev
 
Skolesamarbejde - vejen til uddannelse
Jørgen er 28 år og har som så mange andre af VUC’s kursister haft en kringlet vej gennem uddannelsessystemet.

Men da VUC i samarbejde med ZBC etablerede ordblindeundervisning for at hjælpe ordblinde på IT-supporteruddannelsen i Ringsted, så gik det hurtigt med at blive færdig.

Skolesamarbejde - vejen til uddannelse
 
 
 
Bo & Naboskab fik målrettet kursuspakke
60 medarbejdere fra Bo & Naboskab Sydlolland har været på et tre ugers skræddersyet kursus med udgangspunkt i deres faglige dagligdag.

Kurset var tilrettelagt med udgangspunkt i at styrke medarbejdernes viden og kompetencer indenfor dokumentation og kvalitet i arbejdet med udviklingshæmmede.

Bo & Naboskab fik målrettet kursuspakke
 
Tour de uddannelse i Roskilde
VEU-center Øst og Øerne gennemfører i disse dage et projekt i samarbejde med 4 afdelinger af 3F, 10 jobcentre og 4 erhvervsskoler.

Projektet har til formål at afklare ledige 3F’ere til relevant opkvalificering inden for områder, hvor arbejdskraft efterspørges.

Tour de uddannelse i Roskilde
 
 
 
Ny vogn – ny viden
Hos Selandia i Slagelse kan man komme til at køre en spritny Volvo FH 12, mens man lærer nyt om sit fag. EU-Efteruddannelse for gods- og buschauffører afholdes løbende og er man vild med nye biler og ny viden, skal man måske overveje at komme forbi Selandia.
Ny vogn – ny viden
 
Kick-off konference 25. august 2016
Projekt uddannelsesvejen til vækst afholder Kick-off konference torsdag den 25. august 2016 kl. 9.00 15.30 på Kragerup Gods ved Ruds Vedby.
Kick-off konference 25. august 2016
 
 
 
 
 
Ønsker du IKKE flere emails fra VEU-Center Vestsjælland Portalsite?