Nytårs hilsen
Til alle Jer der yder en stor indsats for foreningslivet i Tvis.
Et år er gået
Nu er der gået godt et år, siden vi lancerede vores nye fælles hjemmeside www.tvisby.dk.

Og man må sige det har været en succes, i hvert fald set ud fra antal besøgende på siden, vi gik i luften d. 3/12-2013, og siden da har der alene på hovedsiden www.tvisby.dk været mere end 23.000 besøgende, som er noget mere end vi havde turet håbet på.
Ajourføring af mail adr.
Nu nærmer tiden sig for de mange generalforsamlinger sig, stort set alle foreninger har deres årlige generalforsamling hen over foråret.

I den forbindelse skal jeg bede Jer om at sende ændringerne til Mikael T. Jensen med de personer der træder ud af bestyrelsen, samt informationer på de nye der træder ind, til oprettelse af en @tviby.dk mail, og så Jeres Redaktør også kan få opdateret hjemmesiden med de rigtige kontakt oplysninger.

En anden ting med Jeres @tvisby mail.
Jeg er nød til at bede Jer logge ind på Jeres konto og få ryddet op, årsagen er at vi er ved at have brugt den plads der er stillet os til rådighed til mails, så for ikke vi skal til at betale for ekstra plads er I nød til at gå ind og få slettet nogle af de gamle mails I har der. Du skal bruge din @tvisby.dk mail adr. som brugernavn, samt det password du bruger til den, har du ikke ændret den siden du fik velkomst mailen, kan du finde den i brevet, men hvis ikke du kan finde den eller huske dit password, sender du bare en mail til mtj@tvisby.dk, så får du bare et nyt password.

Klik på billedet neden for, for at komme til Mail Guiden.
Top billeder med logo.
Lige en lille note vedr. det nye logo på topbilledet.

MCB har ved en fejl lagt logoet på nogle forkerte sider, de er i gang med ar rette dem tilbage, jeg har rykket dem for en deadline uden held, men jeg håber det bliver i løbet af denne uge.

I samme omgang har vi også fået flyttet menu linjen ned under topbilledet, hvilket gør den mere synlig, og nemmere at navigere rundt med.
Ønsker du IKKE flere emails fra Tvis By?